Om Geek Girl Founders

Vi på Geek Girl Founders bloggar om våra framgångar och utmaningar i att driva en startup. Vi inspirerar och inspireras av varandra. Genom att dela med oss av våra erfarenheter vill vi underlätta livet för andra i samma situation och vem vet, kanske till och med inspirera någon till att våga ta steget till en egen startup.

Hur vi kom till

Vi är ett gäng entreprenörer som träffades genom Geek Girl Startup. Det är ett nätverk för kvinnor som har eller vill ha en startup och en undergrupp av Geek Girl Meetup Ideella Förening.

Anna Leinder, founder av Diretto och co-founder GGF, frågade i GGS facebookgrupp om det fanns någon som var intresserad av att dra igång en blogg tillsammans och strax därefter var vi igång.

”Det är otroligt spännande att arbeta med andra människor med sånt fantastiskt driv. Allt går så fort och alla tar ansvar för att vi ska nå våra gemensamma mål.” – Emma Hällström

Vi som skriver här är:

Vill du bli en av oss?

Är du en founder eller en founder wannabe och vill skriva tillsammans med oss, antingen som gästskribent eller som ordinarie? Hör av dig till oss på emma@femingo.se